tisdag 16 juli 2013

Skillnad på olika köttdelar

Fy fan vilket slitigt jobb! Har så ont i ryggen så jag går som om jag hade skitit på mig! Jag skojar inte, jag kommer på mig själv med att typ vagga fram för att ryggen värker så! De är hemskt! De är ju tungt jobb, man lyfter ju tusentals kilo per dag och jag som har lite smådålig rygg får ju helt galet ont! Kom dock just på en sak min sjukgymnast sa att jag kunde göra när jag fick ont så de ska jag nog prova nu!
De har dessutom varit en stressig dag idag! Speciellt runt lunch-tiden! Fick ta en jättesen och kort lunch för att sedan fortsätta med alla tunga lyft!! De är verkligen ett under att jag inte blivit vegetarian efter att ha jobbat där! Så mycket kött man ser per dag! Lukten var det värsta i början men nu har jag vant mig. De luktar ju lite konstigt, typ blod och lite småsur mjölk, de är jättesvårt att beskriva vad de luktar för de luktar verkligen lite allt möjligt men de påminner lite av hur det luktar på en bondgård bortsett från gödslet då da. Men de värsta lukten man kan känna de är när en mage går sönder!! Fy helvete vad de luktar illa! De är värre än skit och skunklukt!! USCH!!!

Nu ikväll så har jag gjort matlåda för två dagar och så pluggar jag på köttdelar! Lamm går ändå ganska bra men nöt är ju inte lätt att se vad de är för delar alltså! De ser ju så lika ut! Har haft stora problem med de idag när jag skulle sortera! Jag vet ju inte vad som är vad! Så jag håller på att försöka lära mig de och de går ganska bra, har lärt mig några delar faktiskt! Men de är massa smådelar som jag inte har lärt mig och de måste jag nästan ha framför mig och sedan studera den för att veta.

Ser du skillnad på dessa?? Den ena är en hals och den andra är en entrecôte....


Eller dessa?? Den ena är en rostbiff och den andra är innanlår...

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera mera!